KONTAKTA OSS

Kontakta oss!

Ibland hinner vi inte svara på alla samtal. Maila så hör vi av oss så fort vi får tid!

E-mail: kontakt@bettypet.se
Telefon: 0480-78 08 28

Industrigatan 3
386 32 Färjestaden

Betalning

Alla besök betalas direkt vid besöket, helst med kontokort. Vi kan även hjälpa till att reglera besöket med ditt försäkringsbolag. Ta med alla uppgifter om försäkringsbolag och försäkringsnummer vid ditt besök.

Vi skickar gärna ditt kvitto på mail så sparar vi lite på miljön också! 

GDPR

Enligt journalföringslagen 2009:302 (SVF 2016:148) måste vi behandla personuppgifter om dig i samband med journalföring av ditt djur. Journaler ska i dagsläget sparas i fem år. Därefter lagrar vi uppgifterna i som längst 10 år efter djurets senaste besök för att upprätthålla god djurhälsovård och kundvård.

Personuppgifterna används för att tillhandahålla våra tjänster (inklusive kontokortshantering, direktregleringar och receptförskrivning). Uppgifterna kan även komma att användas till att skicka påminnelser om ex bokade tider och vaccinationer men detta kan du tacka nej till.

De personuppgifter vi behöver är namn, fullständig adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress.

Från den 25 maj 2018 träder den nya Allmänna Dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft. Den ska skydda dina personuppgifter och vi har anpassat vår klinik för att följa dessa nya regler.

Du kan när som helst begära utdrag om vilka uppgifter vi har om dig. Du har även rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter. Dessutom har du efter att tiden för lagring enligt journallagringslagen löpt ut rätt att ifrågasätta intresseavvägningen som grund för personuppgiftsbehandlingen.

Vi kan komma att lämna ut uppgifterna till försäkringsbolag och andra kliniker vid ex remittering.

Om du har frågor eller synpunkter på hur vi hanterar dina personuppgifter kan du kontakta personuppgiftsansvarig på Betty Pet AB på e-postadress kontakt@bettypet.se.

Som kund har du alltid rätt att klaga till Datainspektionen om man anser att något inte sköts korrekt.